De podcast rondom alles wat de geekculture omvat.

De podcast rondom alles wat de geekculture omvat.

Geekers op je Speakers 041 - Batman v Suicide Squad: Dawn of Podcasting

11-09-2016

Geekers op je Speakers 041 - Batman v Suicide Squad: Dawn of Podcasting

Roderick verdiepte zich in het DC filmuniversum en heeft een verrassende mening over Batman v Superman. Gert-Jan probeert hem voorzichtig van die richel te praten, maar is zelf van zijn Marvel-geloof gevallen. De remedie? We duiken diep in Suicide Squad (als we het uit kunnen spreken), Superman en Batman! Is de relatie tussen Harley Quinn en Joker wel te pruimen? Hoe hard slaat Batfleck de gewone mens een rolstoel in? Het definitieve antwoord hoor je in deze aflevering. (Pas op: we spoilen alle DC films!)

Deelnemers: Gert-Jan van Oosten, Roderick Leeuwenhart en Kenny Rubenis

Download

bestand: MP3 - grootte: 34,38MB - lengte: 49:50 min. (96 kbps 22050 Hz)Welkom bij Geekers op je Speakers, een maandelijkse podcast rondom alles wat de geekculture omvat.

Elke aflevering praten Roderick Leeuwenhart (oprichter van Uitgeverij Leeuwenhart en schrijver van o.a. Pindakaas & Sushi), Kenny Rubenis (striptekenaar van Dating met Geeks) en Gert-Jan van Oosten (eerder bekend als podcaster van Geekstijl) je bij over alles wat er zich afspeelt op het gebied van boeken, strips, games, anime, films, series en evenementen...