De podcast rondom alles wat de geekculture omvat.

De podcast rondom alles wat de geekculture omvat.

Geekers op je Speakers 038 - Who you gonna call?

15-07-2016

Geekers op je Speakers 038 - Who you gonna call?

We got ooooone! We hebben de nieuwe Ghostbustersfilm gezien en bespreken die uitvoerig. Het eerste kwartier is spoilervrij, daarna is het betreden op eigen risico als je de film nog niet hebt gezien! Hoe brengt de nieuwe, all-female crew het ervan af? De Geekers zijn er in ieder geval niet bang van. Kenny heeft bovendien een intrigerende theorie over de cameo's in de film! Pak je PKE-meter erbij, want deze aflevering is bijzonder... gééstig. Sorry. Ghostbusters, what do you waaant?

Deelnemers: Roderick Leeuwenhart en Kenny Rubenis

Download

bestand: MP3 - grootte: 69,21MB - lengte: 50:06 min. (192 kbps 44100 Hz)Welkom bij Geekers op je Speakers, een maandelijkse podcast rondom alles wat de geekculture omvat.

Elke aflevering praten Roderick Leeuwenhart (oprichter van Uitgeverij Leeuwenhart en schrijver van o.a. Pindakaas & Sushi), Kenny Rubenis (striptekenaar van Dating met Geeks) en Gert-Jan van Oosten (eerder bekend als podcaster van Geekstijl) je bij over alles wat er zich afspeelt op het gebied van boeken, strips, games, anime, films, series en evenementen...